dimarts, 23 de setembre del 2008

Perles i esperons. La Georgica. Jocs Olimpics 2008

.

Ara resultarà que aquesta Dama Sinistre que es Condolezza Rice, insta al govern rus per tal de que en nom de la Legalitat Internacional, la Sobirania de les Nacions, i el Dret Internacional, deposi la seva actitud a Georgia.
¿Però qui son els representants del govern Bush, per invocar aquests principis? El mon haurà de veure com de la guerra de l’Irak, en sortirà un altre Nuremberg, per que crims contre la humanitat, el govern Bush i l’exércit dels Estats Units n’han comés.
Però i fins i tot en el cas del comportament de l’altre gran ex-poténcia, Rùsia... L’exércit rus ha respós,- de forma contundent-, a l’agressió provocativa del nan georgià, que va atacar la regió que s’autoadhereix a Rùsia. Agressió que es situa en el marc de guanyar posicions estratègiques davant del futur ingrés georgià a la OTAN, i... al cercle dels països ianquidependents.

Després de la feta de Kosovo, qui pot discutir-li a Ossetia del Sud, o a Abkhasia el seu dret a autodeterminar-se?

Com pot el mon quedar-se tant ample, amb aquesta dona de gest desagradable, aquesta mena de Parca emisaria dels quatre genets de l’Apocalipsi, Bush, Cheney, Rumsfeld i Wolfowitz, circulant tranquilament amb tots aquests crims i enganys a les seves esquenes fent gala d’aquesta hipocresia.

I com poden caure molts dels nostres mitjans de comunicació en la pueril rusofobia, es que encara ens dura allò de ...Rússia es culpable?

Josep Llacuna